НачалоНовиниСнимкиИграчиКласиранеИгрална залаПравилаВръзки

Отмина 2014 година, а ние е отбелязахме с нов шампион. Властелина на титлата последните 3 години Даскала на Бяла Река е връчи на претендента си в една не толкова оспорвана година и тотална доминация на Mr. Bonasera Kormchiqta. Пожелаваме успешна нова 2015 година на всичките ни фенове, бъдете живи и здрави и бъдете съпричастни с успехите ни и не успехите ни.


Bonasera Kormchiqta добавя купа след купа в своята колекция. Той спечели Купътъ на Дон Лукътъ побеждавайки Koko The King Killara, грандиозна награда и 6-та купа за фаворита за спечелване и на годишното първенство.


През изминалия уйкенд се изигра Дентист Къп. Купата бе спечелена от Bonasera Komchiqta, наложил се на финала срещу дебютанта на финал Tati Berbati Pojarnikarq.


Beerpong Федерация Бирини шкимбета, спечели турнир Пловдив. Финала беше изцяло от членове на федерацията като победители станаха Принца на Бяла река играл в отбор с Дон Валдес Мивката. На финала победиха Фаворита за спечелване на титлата през настоящия сезон Бонасера Кормчията и неговия съотборник Тати Бербати.


Принца на Бяла река спечели първия си междуградски турнир игран в София. Без нито една загуба безапелационно надделя над противниците си. На финала победи Дон Валдес Мивката и взе въздушната купа


Don Valdes Mivkata и Koko The King Killera станаха шампиони по двойки на международния турнир игран в София. Купа, грамота и маса за любимия спорт бяха спечелени и донесени в града на бирпонга. Маргините вече са страшилище за целия свят.


Изигра се и една Донска купа, която бе спечелена от шампиона за последните 3 години, човека със поне 3 имена, новия учител-Принца на Бяла река.
 


Честита нова година на всичките фенове на федерацията ни по беерпонг, нова година нов късмет. Годината започна чудесно за един от състезателите, а именно Mitko Berbatov Pojarnikarq, който сменя името си на Tati Berbati, благодарение на новороденото му дете. Да е жива и здрава дъщеричката му Лора, и да го радва много.
 


DVM тези инициали вече са разкрити. Пазейки тайна цяла година вече разбрахме какво се крие зад тези симболи-- DON VALDES MIVKATA
 


Vurhovniq Blagorodnik направи Princa na Bqla reka шампион за трети пореден път побеждавайки в последната игра Mister Bonasera. Тържеството беше скромно. Снимки от царемонията очаквайте в страницата ни във Фейсбук. Поздравления за спортменството, на това могат да завидят хиляди други спортове.
 Изигра се първата купа за годината, под името Koko The King Cup, победител стана Princa na Bqla Reka, побеждавайки на финала Bonasesa Kormchiqta s 2-0. В сензация на турнира се превърна новата ни участничка Corason, която с нищо не показа, че този спорт и е чужд. Тя започна катастрофално и загуби първата си игра срещу "Белореченеца" с 10-0, но показа невиждана за жена психика и с 2 победи преодоля иначе по-лесната група.
 


Пловдивския Бирпонг отбор (Bonasera Kormchiqta и Corason), играещи под името БИРИНИ ШКИМБЕТА, спечели турнира в гр. София, с награден фонд 2 билета за SPIRIT OF BURGAS. Весел купон шампионии :)
 


Пререгистрация на играчите доведе до промяна на имената им. Don Luka Zehtina от този сезон ще се води Princa na Bqla Reka (PBR)
 Debeliq Don Djumaqta ще носи инициалите DVM като тези инициали ще останат загадка за повечето от нас :)
 


От догодина първенството ще се провежда в една календарна година и ще бъде записана като Сезон 2013. До момента сигурни учасници са всички без Debeliq Don, поради служебни ангажименти :)
 


Bonasera спечели MASTER CUP, с което се класира на финала за SUPER CUP, спечелвайки и нея. На финала победи на 2 пъти Don Luka, с което си заслужи безкомпромисно двете отличия.
 


Debeliq Don Djumaqta, постави нов, нетрадиционен рекорд в играта beerpong, като изигра цели 9 игри поред. 10 мача преди края на сезона, Don Luka Zehtina е сигурен шампион, в борба остават още за 2 и 3 то място, както за 4 и 5 то място. 6 тото място е за Mitko Berbatov Pojarnikarq
 След изиграването на купата по Beerpong веднага след края на сезона, ще се проведе и мач за суперкупата, на който ще участват шампиона срещу носителя на купата. Играе се до 2 победи. Ако шампиона и носителя на купата е един и същ състезател, то тогава се изправя срещу втория в класирането.
 


Снощи, 24.07.2012 се изигра пробен турнир на пловдивска земя. Участваха 2 софийски отбора и 3 пловдивски. На първо място завършиха Don Luka Zehtina и Mitko Berbatov Pojarnikarq побеждавайки на финала Bonasera Kormchiqta и Коко The King Killera. На трето място останаха представителите от столицата Дидо и Георги. Beerponga e жив, поне докато ни има нас!
 


Изигра се 16-ти кръг от годишния турнир по Beerpong. До края отставам само 9. Турнира трябва да завърши края на месец октомври, когато е назначен последния 25 кръг. Очаква се в най-скоро време организиране и на купа за сезон 2012 година.
 


Beerpong федерация "Бирини Шкимбета" си търси спонсори за организиране на турнири.
 


Bonasera Kormchiqta и Koko the King Killera станаха шампиони на турнира в Пазарджик. Второто място също е за пловдивчани, то е за Debeliq Don Djumaqta и Cherniq Somilier. Третия отбор не събра скромната сума за пътни и пропусна надпреварата.
 


Debeliq Don Djumaqta спечели първата си купа в кариерата - Das Boot.
 


Скоро, само федерация "Бирини Шкимбета" , ще изиграят грандиозен турнир по beerpong - DAS BOOT!
 


Отното титлата идва в Пловдив. Този път Bonasera Kormchiqta i Elvira спечелиха златоното отличие
 


Debeliq Don Djumaqta спечели първия тединичен турнир в София .
 


Беерпонг Федерация "Бирини Шкимбета" представя на своите фенове фланелки, с които ще се играят срещите от първенството.
За повече информация ТУК
 


Bonasera Kormchiqta и Debeliq Don Djumaqta триумфираха на поредния софийски турнир. Част от турнира ще се излъчва по Нова ТВ в петък 20.01.2012 в сутрешния блок.
 


Cherniq Somilier спечели първия трофей за 2012 година - Купата за Василовден с победа над Bonasera Kormchiqta с 2-0
 


Честита нова година, Beerpong маняци
 


На 14.01.2012 ще се проведе 4 ти кръг от първенството. Успех на всички състезатели.
 


Beerpong Федерация "Бирини шкимбета" пожелава на феновете си весело посрещане на празниците.
 


Don Luka Zehtina спечели купата си с победа на финала със 7-0 над Bonasera Kormchiqta.
 


На 21.12.2011 от 8.00 ч. ще се проведе турнир по Beerpong - Don Luka Zehtina Bakalavara.
 


След втория кръг се получи масови размествания на местата. Лидер е Don Luka Zehtina.
 


Изигра се първия кръг от първенството по Beerpong, изненадата е Mitko Berbatov Pojarnikarq MBP, от който се очаква много тази година! На първо място е Bonasera kormchiyata.
 


Почивката свършва и всичко започва от начало в битка за първото място на годишния турнир по Beerpong правилата са яснисъстезателите също, единственото което винаги ще остане загатка е двубоите и победителите в тях, защото в тази играфаворити и аутсайдери няма. Турнира започва през месец ноември и завършва през октомври догодина. Успех на всички
състезатели.
 


Bonasera спечели и официалната купа за сезон 2010/2011. С 4 победи и нито една загуба безапелационно вдигна последния
трофей за сезона. На финала победи Don Luka с 4-0.
 


Днес 15.10.2011 от 8.00 е турнира по Beerpong "Октобър фест".
 


Шампион за сезон 2010/2011 стана Don Luka с 119 победи. В решителните двубои не остави шанс на претендента си Bonasera,
който остана втори.
 


През месец октомври ще се играе официалната купа за годината. Ще носи името на прочутия германски фестивал "Октобър
фест"
 


Предстои изиграване на последния кръг от шампионата по BEERPONG. С 2 победи напред е Don Luka, но зверските усилия на
претендента му Bonasera не му позволяват отпускане накрая.
 


Bonasera спечели купа "Дебелия Дон" играна в чест на рожденника. На финала спечели срещу Don Luka s 4-0 и грабна
3-тата си купа.
 


След изиграване на 34 кръг от първенството по Beerpong, Don Luka изпревари доскорошния първенец Bonasera. Два кръга
 


преди края Don Luka води с 3 победи следван от Bonasera и Коко The King
 


На 25.09.2011 ще се проведе купа по Beerpong. Надпреварата ще е оспорвана и непредсказуема.
 


Регламента е 2 групи по 3-ма, всеки срещу всеки в група като първия и втория продължавати играят полуфинал.
 


Първия от едната група срещу втория от другата и обратно. За шампиона има отешителна награда.
 


Предстои да се изиграе 33 ти кръг от първенството начело е Bonasera, следван от Don Luka и Koko the King, най-интересното тепърва предстои.
 


При интерес моля пишете на beerpongpd@abv.bg